Katja

Wie is Katja

Geboren en getogen in het oosten van het land maar al weer lang woonachtig in Zuid-Holland.

Creativiteit zit in mijn bloed, als kind al met tekenen en schilderen en later kwam daar fotografie bij . Ik ben geïnspireerd door liefde voor kunst, design en geschiedenis.  Ik reis graag naar steden als Rome, Parijs en Dubai maar ook naar locaties die niet bij ieder op de 1ste plaats staan, zoals de woestijnen van Oman en Jordanië. Italie staat in ieder geval ieder jaar op mijn reislijst.

Je vind mij veel aan zee genietend van de verre horizon, het ruisen van de zee en stilte. Maar ben ook graag in de bossen met prachtige lichtinval genietend van de natuur. Vanaf jongs af aan heb ik een grote liefde voor paarden. Friese paarden hebben mijn hart gestolen.

Mijn fotografie

Dit inspireert mij

Ik ben gespecialiseerd in landschaps- en outdoorfotografie. Het door middel van fotografie vastleggen van sfeervolle verstilde momenten waar je de emotie van het moment voelt.

De liefde voor licht, de wind, warmte en water, en contrasten in kleur en zwart/wit en de sfeer daarvan vastleggen, spelen in mijn fotografie een grote rol. Daarmee probeer ik de essentie, de ziel vast te leggen van het onderwerp waar het om gaat. Ik hoop dat mijn beelden je raken en je gegrepen wordt door de essentie van het moment.  

Momenten die ik op een bijzondere en tijdloze manier vastleg, zodat je daarvan kan genieten in artistieke prints voor in jouw huis of op je werklocatie.

 

Let's connect

” When words become unclear, I shall focus with photographs.
When images become inadequate, I shall be content with silence “
~ Ansel Adams ~