Onderstaande vind je meer uitleg over de verschillende fotopapier keuzes. Wil je een losse fotoprint en zelf kiezen hoe je deze ophangt? Dan kan je ook losse fotoprints bestellen. Afhankelijk van de foto maar ook waar het komt te hangen in je interieur zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.

De dibond, plexiglas en het losse fotowerk wordt gedrukt op hoogwaardig Fuji fotopapier. Tevens kan je bij de losse prints kiezen voor zonder of met witrand. Hier volgen de mogelijkheden.

Glans. Afgedrukt op glanzend fotopapier straalt deze fotoafdruk een zekere mate van exclusiviteit uit. Belangrijk is wel dat je de print op een plek hangt met niet direct licht zodat je niet te veel reflectie hebt waardoor de print goed zichtbaar is.

Mat. Door te kiezen voor een fotoafdruk op mat fotopapier krijg je een foto met een diepe en ingetogen sfeer. Mat fotopapier is geschikt voor een foto met zachte kleuren of bijvoorbeeld zwart/wit. Mat fotopapier geeft hieraan een extra dimensie. Bovendien is mat fotopapier vrijwel ongevoelig voor vingerafdrukken.

Maxima fotopapier geeft een aparte belevenis aan fotoafdrukken. Met de extra diepe zwarttinten, superrealistische kleuren en prachtige details in schaduwpartijen wordt jouw print een waar kunstwerk. Daarnaast is ook de levensduur nog eens met 40% verlengd.

Ultra-Gloss of Fujiflex fotoafdrukken zorgen voor een levendige en elegante foto. Dit is puur wit Fuji fotopapier welke ideaal is voor portretten en kleurrijke foto’s. Dit papier wordt bijv. gebruikt in musea en voor tentoonstellingen. Wil je dus een eyecatcher, kies dan voor Ultra-gloss.

Velvet papier heeft een heel zacht en diep mat effect. Het is fluwelig papier.

Fuji Pearl fotopapier wordt gekenmerkt door zilverwitte en metallic reflectie-effecten bij fotoafdrukken. Dit is geschikt voor foto’s met ruimte- en dieptewerking zoals water, landschap en architectuur.

Fine art fotoafdrukken zijn hoogwaardige fotoafdrukken op Hahnemuhle fine art papier. Papier met de kwaliteit van een kunstwerk. Indien interesse, dan informeer ik jou graag separaat de specificaties en prijzen.

Voor formaten en prijzen zie de Prijslijst.

Terug